Joakim Lundell. Sveriges Radio
Årets sommarvärdar

Youtube-profilen lovar att visa sitt riktiga jag i radio

Joakim Lundell, artist och Youtube-profil, är fredagens värd för ”Sommar i P1”. Han har utsetts till Sveriges mäktigaste makthavare i sociala medier och givit ut två självbiografiska böcker, den senaste om hur det är att leva med neuropsykiatriska diagnoser.

Inför sitt sommarprat har Joakim Lundell lovat att ställa sig själv de frågor som han annars undviker att prata om i media – och visa sidor av sig han tidigare dolt.

– De flesta har aldrig mött Joakim Lundell. Förrän nu, säger han inför sin medverkan.

Toppnyheter

Arkivbild på fartyget Stena Impero som har beslagtagits. Stena Bulk
Konflikten i Hormuzsundet

Stena Bulk: Kontakten med vårt fartyg är förlorad

Stena Bulk bekräftar att man har förlorat kontakten med sitt brittiskflaggade fartyg i Hormuzsundet.

”Vi lyckas för närvarande inte komma i kontakt med fartyget som nu rör sig norrut mot Iran”, skriver det svenska företaget i ett pressmeddelande.

Stena Bulk bekräftar också att det är 23 personer ombord på oljetankern. Det finns inga rapporter om att någon ska vara skadad.

”Deras säkerhet är av största vikt för både ägare och chefer”, skriver Stena Bulk, som för närvarande är i nära kontakt med den brittiska regeringen.

Erik Hånell, som är vd för Stena Bulk, säger till TT att det inte är några svenskar ombord på fartyget. Enligt rederiet förlorades kontakten med oljetankern omkring 17.00 svensk tid.

Igår 20:00
Läs mer om Konflikten i Hormuzsundet

Välj organisation

Få nyheter från den organisation du väljer