Jeffrey Epstein på affisch/Donald Trump. TT.
Traffickingåtalet mot Epstein

Kvinna: Finanstoppen våldtog mig som 15-åring

En kvinna anklagar öppet hedgefondchefen Jeffrey Epstein för att ha våldtagit henne när hon var 15 år, rapporterar NBC News.

– Han våldtog mig med tvång. Han visste precis vad han höll på med, säger Jennifer Araoz.

Araoz uppger för tv-kanalen att hon som 14-åring rekryterades vid sin skola av en kvinna för att ge ”sexuell massage” åt en ”vänlig och rik” man som bodde i närheten.

Epstein står åtalad för att ha bedrivit trafficking med ett dussintal unga kvinnor och flickor. Misstankarna har fått bland andra en talesperson för presidenten säga att Trump och Epstein inte har någon relation, trots att Trump tidigare talat varmt om vänskapen dem emellan.

Toppnyheter

Arkivbild på fartyget Stena Impero som har beslagtagits. Stena Bulk
Konflikten i Hormuzsundet

Stena Bulk: Kontakten med vårt fartyg är förlorad

Stena Bulk bekräftar att man har förlorat kontakten med sitt brittiskflaggade fartyg i Hormuzsundet.

”Vi lyckas för närvarande inte komma i kontakt med fartyget som nu rör sig norrut mot Iran”, skriver det svenska företaget i ett pressmeddelande.

Stena Bulk bekräftar också att det är 23 personer ombord på oljetankern. Det finns inga rapporter om att någon ska vara skadad.

”Deras säkerhet är av största vikt för både ägare och chefer”, skriver Stena Bulk, som för närvarande är i nära kontakt med den brittiska regeringen.

Erik Hånell, som är vd för Stena Bulk, säger till TT att det inte är några svenskar ombord på fartyget. Enligt rederiet förlorades kontakten med oljetankern omkring 17.00 svensk tid.

Igår 20:00
Läs mer om Konflikten i Hormuzsundet

Välj organisation

Få nyheter från den organisation du väljer