SÖREN ANDERSSON / SÖREN ANDERSSON
Sveriges entreprenörer

Barbara Bergström hyllas för sitt jävlar anamma

Barbara Bergström som grundat Engelska skolan fick priset Årets Affärsbragd som delades ut under invigningen av SM i Ung företagsamhet, rapporterar Entreprenör. "Jag är så tacksam", sade hon. Motiveringen var att hon har ett jävlar anamma och har utmanat etablissemanget.
Under invigningen delades flera priser ut. Bland annat blev UF-företaget Altitude Filming Årets tillväxtföretag och priset Årets affärsplan gick till Storage of Sweden.
Även priset Årets affärsbragd delades ut, till Barbara Bergström, som har byggt upp friskolan Engelska skolan. Prissumman på 10 000 kronor lovade hon använda när hon senare under kvällen besökte UF-företagen på mässgolvet.
– Jag trodde det aldrig att – med dessa fina entreprenörer, de har gjort enastående insatser – att jag skulle få det. Men det känns djupt i hjärtat. Jag är enormt tacksam, sade, skriver Entreprenör.
Näringsminister Mikael Damberg (S) hyllade de unga entreprenörerna under invigningen.
– Det man lär sig handlar inte bara om att förverkliga en affärsidé utan att man får ett stärkt självförtroende. Det är oerhört viktigt oavsett om man sedan får ett jobb eller driva ett företag”, sade han, enligt Entreprenör.

Toppnyheter

Välj organisation

Få nyheter från den organisation du väljer